​​​​​​​Statusoppdatering Rindal per 02.02.2022

Med de nye reglene, er det ikke lenger mulig å ha full oversikt over totalt antall smittede dag for dag, og det er heller ikke så lett å skille på hvem som har positiv PCR og hvem som har positiv hjemmetest. Noen har begge deler, og da kan man risikere at de telles dobbelt opp. 

Korona-telefonen åpen søndag 30. januar

På grunn av økt smitte den siste uken, vil Koronatelefonen være åpen for spørsmål rundt testing og smitte søndag 30. januar kl. 12.00-15.00.

UTFALL AV MOBILDEKNING

Telenor melder at fiberbruddet som har forårsaket utfall av mobildekning og bredbånd i Rindal, er reparert! Alle tiltak knyttet til hendelsen avvikles, og vi går tilbake til normal drift.

Egenregistrering av positiv hjemmetest og unntak fra PCR-test

Vi har nå kommet i gang med egenregistrering av positiv hjemmetest for Korona. Du logger deg på med sikker ID, bank-id eller mobilbank. Du trenger ikke lenger ringe og varsle legekontoret eller koronatelefonen, men du må selv varsle dine nærkontakter, skole, barnehage og arbeidsplass.

Mange nye smittetilfeller i Rindal (oppdatert 26.01)

Oppdatering ang. smittesituasjonen pr. 26. januar 2022:  

Godkjenning av betalingssatser på private bomveger

Kommunen henvender seg nå til kontaktpersoner for ulike bomveger i bygda. Private veger kan kreve inn vegavgifter, men dette krever godkjenning fra kommunen etter veglova. Mange har ikke søkt om dette eller har endra bompengesatsene uten å søke på nytt.

Dose 2 til barn og ungdom født 2006-2009

Det er nå åpnet opp for at denne aldersgruppen kan vaksineres med både 1 og 2 doser hvis de og foresatte ønsker

​​​​​​​Tilbud om vaksinering av barn 5-11 år

  I barne- og ungdomspopulasjonen er det nå en åpning for vaksinasjon av barn Den enkelte familie må selv vurdere nytten ved vaksinen ut fra egen situasjon. Rindal kommune kommer til å ha dette tilbudet tilgjengelig fra 27/1-22. Barnevaksinen er fra Pfizer/Comirnaty og består av en mindre dose enn den vanlige Comirnaty som gis til de > 12 år. mellom 5 og 11 år. 

Handlingsprogram med økonomiplan og årsbudsjett 2022-2025

Kommunestyremøte vedtok endelig handlingsprogram og budsjett og økonomiplan i balanse på kommunestyremøte 15.12.21. Her kan du lese dokumentet. Rødhefte 2022-2023 (PDF, 4 MB) (PDF, 2 MB)

Navn på nye veier og endring navn hytteområde - høring

To nye veier i Rindal skal navnsettes.