Pressemelding fra Rindal kommune 21.01.21 - bortkomne legemidler

Rindal kommune vil anmelde sak om bortkomne legemidler til politiet I Rindal kommune er det meldt inn avvik om at 19 sterke smertestillende tabletter mangler innenfor omsorgstjenestene. Avviket ble oppdaget fredag 15. januar og har trolig oppstått samme uke.

Gratulerer til alle som tok fag-/svennebrev og kompetansebevis i 2020

Rindal kommune ønsker å gratulere alle som tok fag-/svennebrev og kompetansebevis i 2020. Dere er verdifulle!

Takk for gavene

Handlingsprogram med økonomiplan og årsbudsjett 2021-2024

Kommunestyremøte vedtok endelig handlingsprogram og budsjett og økonomiplan i balanse på kommunestyremøte 16.12.20.

Redusert tilbud i Rindalshuset og Rindal frivilligsentral

Med bakgrunn i sentrale anbefalinger og lokale retningslinjer i forbindelse med Korona-situasjonen vil det bli redusert aktivitetstilbud ved Rindalshuset og på frivilligsentralen framover.

Ikke noe utbrudd av covid-19 i Rindal likevel

Nye tester av de aktuelle personene i Rindal er negative. Det er altså ikke noe utbrudd av covid-19 i Rindal. Meldinger om positive tester onsdag 30. desember skyldes en feil ved testlaboratoriet. Pålagt karantene for nærkontaktene oppheves

Påminnelse om å fortsatt være forsiktige

Vi gikk tidligere ut og anbefalte folk som kom hjem til jul fra områder med mer smitte enn Rindal, om å teste seg. Denne uka har det derfor vært rekordmange som har bestilt seg koronatest på  www.c19.no . Det synes vi er bra. På den måten kan man avdekke personer som er uten symptomer, men likevel bærer viruset. Så langt er det ikke påvist noen smittetilfeller i Rindal.

Psykososial telefontjeneste i romjula

I år innebærer koronapandemien at julen blir annerledes for de fleste av oss. I denne situasjonen kan mange kjenne på en ekstra psykisk belastning med ensomhet og bekymring. Kommunen har derfor opprettet en telefontjeneste for innbyggere i Rindal kommune i romjula. Telefontjenesten vil være betjent av fagfolk med kompetanse på psykisk helse.

Økt kapasitet på koronatesting i jula

Rindal kommune har tilbud om koronatesting 22.12 og 23.12 samt 28.12, 29.12 og 30.12.

Oppfordrer julegjester om å teste seg

Rindal kommune vil minne om at man oppfordrer alle som kommer hjem til jul fra steder i Norge med økt smittepress, til å teste seg.