eDialog - sikker innlevering av post til Rindal kommune

E-post kan være en usikker kanal for sensitiv post. Det kan også være en omvei for post som skal inn i kommunens arkivsystem.   Ved å ta i bruk eDialog åpner vi for sikker, rask og effektiv håndtering av post inn til Rindal kommune.

Kommunalt tilskudd til nærmiljøanlegg og mindre anlegg/områder til idrett og friluftsliv

Rindal kommune har en tilskuddsordning rettet mot etablering, utvikling og oppgradering av områder for nærmiljøaktivitet(lekeplasser etc.) og idretts-/friluftsaktivitet.

Kommunalt driftstilskudd lag og foreninger 2021

Tiden for å søke om kommunalt tilskudd til lag/foreninger er nå klart, og søknadsfristen er 20.mai!

Ønsker foto fra tidligere års 17.mai-feiringer

I forbindelse med filmproduksjonen av årets 17.mai-program ønsker hovedkomiteen å få tilsendt foto fra tidligere års feiringer i Rindal - både fra de siste   åra, men gjerne også fra markeringer flere år tilbake

17. mai markering i Rindal 2021

Det offisielle 17. mai programmet i Rindal i 2021 blir gjennomført på omtrent samme måte som i fjor.