Koronatilfelle og vaksinering

Vi har fått ett nytt koronatilfelle bekreftet med PCR i går. Dette var kjent for oss, da det var testet positivt på hurtigtest tidligere, og det var kjent nærkontakt av tidligere smittet. Nærkontakter er testet, og det er så langt ikke påvist flere tilfeller.  Noen har kanskje observert at det står to nye på VG sin statistikk for i går. Det ene av disse kjenner jeg ikke til. Det kan være noen som bor et annet sted, men er folkeregistrert i Rindal.

Møte med næringslivet

Formannskapet har nylig vært på bedriftsbesøk hos Bakken Helse AS, Midt-Norge Autolakk AS og Halgunset Utistua ved Mari Svanem og Gjermund Kvernmo. Takk for flott orientering og gode innspill. Alltid interessant å få komme ut å bli bedre kjent med næringslivet!

Resultater fra årets TV-aksjon

Rindal kommune ønsker å rette en stor takk til alle bøssebærerne og alle som ga et bidrag!

Rindal på førsteplass i Trøndelag

Pressens Offentlighetsutvalg og Kommunal Rapport har gransket hvor åpne landets kommuner er.

Smittetilfelle

Det står nå registrert ett smittetilfelle i Rindal. Dette er en person som har folkeregistrert adresse i Rindal, men både bor og oppholder seg i en annen kommune. Personen har ikke vært i Rindal, og har derfor ingen nærkontakter her. Det er fortsatt ingen smittede som oppholder seg i vår kommune.

Utvidet åpningstid ved forhåndsstemming

Utlysning stilling som tilsynsvakt ved Rindalshuset

Rindalshuset og Rindal folkebibliotek søker etter personer som ønsker å jobbe ettermiddag/kveld og helg.

Koronavaksine til ungdom født i 2004 og 2005

Som kjent er det nå bestemt at ungdom født i 2004 og 2005 skal få tilbud om koronavaksine.  Dette er ungdom som stort sett går på videregående skole i annen kommune. Av praktiske årsaker vil det være enklest at man får vaksine der man går på skole, og dette vil bli organisert i de ulike kommuner i de neste ukene.

Oppfordring om å bruke munnbind når du skal vaksinere deg og oppfordring til testing

Vi vil oppfordre alle som kommer for å vaksinere seg om å benytte munnbind under vaksineringen. Nå er det både tiden for høstforkjølelser OG sterkt økende smittebølge i landet, og det er viktig å være ekstra føre var.

Åpning av venteværelse på rutebilstasjonen

Venteværelset på rutebilstasjonen har vært stengt siden koronautbruddet.