Turen gjennomføres som et tiltak i bygdevekstpiloten for Rindal og Holtålen.
Studietur – tema lokalmat.
Onsdag 24. september klokka 10:00-16:30.
Oppmøte ved kommunehuset.
Gratis deltagelse.
Program og invitasjon (PDF, 334 kB)
Turen går til følgende gårder
- Solhus gård – matpoteter, korn, markedshage og gårdsbutikk.
- Bakklia gård – selvbetjent gårdsbutikk med utsalg av melk.
- Holum gård – skinn, garn, horn og kjøtt fra sau.
- Lykkja Bakkan – grønnsaker og bakst i egen salgsbu.
Egil Hustoft fra Kompetansenettverket lokalmat forteller om
utviklingstrender for lokalmat og -drikke.
Felles transport i minibuss. Lunsjservering ved Solhus gård.
Påmelding
Påmelding til Grete Elshaug via e-post grete.elshaug@rindal.kommune.no eller mobil 97 97 81 99.
Påmelding innen 17. september.