Selskaper, arrangement og ulike virksomheter

Fortsatt er anbefalt størrelse på grupper i private sammenhenger maksimalt 20 personer, forutsatt at man kan holde minst én meter avstand.

Det tillates arrangementer med inntil 200 deltakere på offentlig sted, der deltakerne kan holde minst én meter avstand til hverandre og der det er en ansvarlig arrangør. Dette gjelder alle typer arrangementer, også idrettsarrangementer som stevner, cuper og kamper.

 

Det skjer stadig nye oppdateringer, og vi viser derfor til enhver tid oppdatert informasjon på FHI sine hjemmesider

Fra 1. juni gjelder:

  • Trening for barne- og ungdomsidrett for unge til og med 19 år åpnes igjen. Det åpnes for at barn og unge kan trene innendørs og utendørs uten å holde en meter avstand i grupper på inntil 20 personer, helst faste grupper.
  • Serveringssteder som ikke selger mat kan åpne, så lenge de kan holde regelen om avstand på minst én meter. Det stilles krav i forskrift om sitteplasser og bordservering.

Fra 15. juni gjelder:

  • Det åpnes for arrangementer med opptil 200 personer. Arrangør er ansvarlig for at smitteverntiltak følges.
  • Intensjon om å åpne treningssentre, forutsatt at helsemyndighetene i samarbeid med bransjen har kommet fram til forsvarlige smitteverntiltak.

Intensjon om å åpne badeland og svømmehaller generelt for publikum, forutsatt at helsemyndighetene i samarbeid med bransjen har kommet fram til forsvarlige smitteverntiltak.

 

Klikk for stort bilde