Nyopprettet fastlegehjemmel ved Rindal legekontor

Rindal kommune har ledig stilling som allmennlege/fastlege. Stillingen er kombinert fastlønn og fastlegeavtale. Hjemmelen har for tiden en listelengde på 550 pasienter. Rindal legekontor har fra før 2 fastlegehjemler. Disse har kontorfellesskap i Rindal helsetun. Kommunen stiller lokaler med inventar og utstyr samt hjelpepersonell til rådighet for legekollegiet. Vanlige leieforhold for fastlegeavtalen.

Rindal kommune deltar i interkommunalt legevaktsamarbeid med legevakten i Orkdalsregionen. Legekontoret er organisert under helse- og omsorgstjenesten.

Det er 5 minutter til alt, sier vi her i Rindal. Også mellom jobb og fritid. Rundt deg har du hyggelige sambygdinger og en natur som gir gode opplevelser for store og små året rundt. Du får rett og slett mer ut av dagen her enn mange andre steder.

Arbeidsoppgaver:

• Allmennlegeoppgaver i privatpraksis
  • 7,5 t/uke med allmennmedisinske kommunale oppgaver

Kvalifikasjoner:

• Autorisasjon som lege med godkjent turnustjeneste og rett til refusjon fra Helfo
  • Meget god skriftlig og muntlig framstillingsevne
  • Erfaring fra kommunehelsetjenesten er ønskelig
  • Personlig egnethet, faglig dyktighet og evnen til å samarbeide vil vektlegges
  • Må være i gang med spesialisering eller være ferdig spesialist i allmennmedisin.

Personlige egenskaper:

• Er utadvent og har gode samarbeidsevner
  • Løsningsorientert og evne til tverrfaglig samarbeid
  • Har pasienten i fokus
  • Er opptatt av høy faglig kvalitet på tjenestene

Rindal kommune kan tilby:

• Godt fagmiljø
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Oppgi referanse.

Alle som tilsettes i helse- og omsorgstjenesten skal fremlegge politiattest.

Tilsetting på de vilkår som til enhver tid framgår av lover, reglement og tariffavtaler.

Lønn etter avtale.

Opplysninger om stillingen fås ved å kontakte helse- og omsorgsleder  Grete Ranes Heggem, tlf. 92650771/e-post: grete.ranes.heggem@rindal.kommune.no, eller kommuneoverlege Mari Wold, tlf. 71 66 44 00/e-post: mari.wold@rindal.kommune.no

Det skal ikke sendes inn attester og vitnemål sammen med søknaden. Disse blir etterspurt ved evt. intervju og tilsetting.

Søk elektronisk på https://www.rindal.kommune.no/selvbetjening/

Merk søknaden med saksnummer  16/2395

Søknadsfrist: 18.06.17

Sist endret 19.05.2017 14:53
Fant du det du lette etter?