Ledig stilling: Sykepleier ved Rindal helsetun

Vi har ledig fast stilling som sykepleier, for tiden ved langtidsavdelingen.

Rindal helsetun har til sammen 34 plasser, fordelt på langtidsavdeling, avdeling for demente og korttidsavdeling. For stillingen gjelder turnusarbeid med dag- og ettermiddagsvakter og arbeid to av seks helger.

Det er 5 minutter til alt, sier vi her i Rindal. Også mellom jobb og fritid. Rundt deg har du hyggelige sambygdinger og en natur som gir gode opplevelser for store og små året rundt. Du får rett og slett mer ut av dagen her enn mange andre steder.

Arbeidsoppgaver:

• Sykepleiefaglige oppgaver i avdeling

Kvalifikasjoner:

• Offentlig godkjent sykepleier

Vi legger vekt på personlige egenskaper som:

• Viser interesse, engasjement og profesjonelle ferdigheter for fagområdet
  • Viser evne til å jobbe selvstendig, strukturert og fleksibelt
  • Viser gode samarbeidsevner og er løsningsorientert
  • Viser et godt humør og evne til å bidra til å skape et godt arbeidsmiljø

Oppgi referanse. Politiattest må fremlegges før tiltredelse.

Tilsetting på de vilkår som til enhver tid framgår av lover, reglement og tariffavtaler.

Lønn i henhold til Hovedtariffavtalens bestemmelser.

Opplysninger om stillingen fås ved å kontakte avdelingssykepleier Ina Terese E. Næss, tlf. 99543783/epost: ina.terese.edvardsen.nass@rindal.kommune.no eller helse- og omsorgsleder Grete Ranes Heggem, tlf. 92650771/epost: grete.ranes.heggem@rindal.kommune.no.

Det skal ikke sendes inn attester og vitnemål sammen med søknaden. Disse blir etterspurt ved evt. intervju og tilsetting.

Søk elektronisk på https://www.rindal.kommune.no/selvbetjening/

Merk søknaden med saksnummer  17/411

Søknadsfrist: 07.05.17

Publisert av Tove Schei. Sist endret 20.04.2017 10:10
Fant du det du lette etter?