Ledig stilling som helsesøster, vikariat

Stillingen er organisert under helse- og omsorgstjenesten og har skolehelsetjenesten som sitt hovedområde. Det må også påberegnes andre oppgaver innenfor helsestasjonstjenesten.

Det er 5 minutter til alt, sier vi her i Rindal. Også mellom jobb og fritid. Rundt deg har du hyggelige sambygdinger og en natur som gir gode opplevelser for store og små året rundt. Du får rett og slett mer ut av dagen her enn mange andre steder.

Vi har ledig et vikariat i 50 % stilling som helsesøster fra august 2017 og i ca. 10 mnd.

Vi kan tilby en spennende stilling med selvstendige og varierte oppgaver og et godt arbeidsmiljø med tverrfaglig samarbeid.

Kvalifikasjoner:

• Offentlig godkjent sykepleier med videreutdanning som helsesøster

Vi legger vekt på personlige egenskaper som:

• Viser evne til å arbeide selvstendig, strukturert og målrettet
  • Viser gode samarbeidsevner og kunnskap om tverrfaglig samarbeid og brukermedvirkning
  • Har en positiv innstilling og et godt humør
  • Har gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig

Søkeren må ha førerkort og kunne disponere egen bil.

Oppgi referanse.

Politiattest må fremlegges før tiltredelse.

Tilsetting på de vilkår som til enhver tid framgår av lover, reglement og tariffavtaler.

Lønn i henhold til Hovedtariffavtalens bestemmelser.

Opplysninger om stillingen fås ved å kontakte Grete Ranes Heggem, tlf. 92650771/epost: grete.ranes.heggem@rindal.kommune.no eller ledende helsesøster Eli Sellie, tlf. 90548157/epost: eli.sellie@rindal.kommune.no

Det skal ikke sendes inn attester og vitnemål sammen med søknaden. Disse blir etterspurt ved evt. intervju og tilsetting.

Søk elektronisk på https://www.rindal.kommune.no/selvbetjening/

Merk søknaden med saksnummer  17/491

Søknadsfrist: 28.05.17

Publisert av Tove Schei. Sist endret 11.05.2017 13:00
Fant du det du lette etter?