Ledig stilling: Miljøterapeut ved bo- og miljøtjenesten

Bo- og miljøtjenesten er bofellesskap i to boliger for åtte personer med ulike bistandsbehov. Det er ledig fast stilling for miljøterapeut. Arbeidstid på dag, kveld og helg. Avdelingen har kombinasjonsturnus med langvakter og arbeid hver fjerde helg.

Det er 5 minutter til alt, sier vi her i Rindal. Også mellom jobb og fritid. Rundt deg har du hyggelige sambygdinger og en natur som gir gode opplevelser for store og små året rundt. Du får rett og slett mer ut av dagen her enn mange andre steder.

Arbeidsoppgaver:

• Delta i utforming, tilrettelegging og gjennomføring av faglig tilbud til den enkelte bruker
  • Veilede og gi opplæring til kolleger
  • Bidra til god faglig standard på dokumentasjon og rapportering
  • Bidra til godt samarbeid med brukernes familie, kolleger og andre samarbeidspartnere

Kvalifikasjoner:

• Treårig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning, fortrinnsvis bachelor i vernepleie
  • Andre med treårig høyskoleutdanning kan også søke
  • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Har gode kunnskaper i bruk av IKT-verktøy
  • Har kunnskap om og interesse for målrettet miljøarbeid
  • Har en helse som er forenelig med arbeidets art

Vi legger vekt på personlige egenskaper som:

• Viser interesse, engasjement og profesjonelle ferdigheter for fagområdet
  • Er trygg på egne verdier og holdninger
  • Viser evne til å jobbe selvstendig, strukturert og fleksibelt
  • Viser gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Viser et godt humør og evne til å bidra til å skape et godt arbeidsmiljø

Oppgi referanse. Intervju blir gjennomført.

Politiattest må fremlegges før tiltredelse.

Tilsetting på de vilkår som til enhver tid framgår av lover, reglement og tariffavtaler.

Lønn i henhold til Hovedtariffavtalens bestemmelser.

Opplysninger om stillingen fås ved å kontakte avdelingsleder Lina Røen Negaard, tlf. 91396803/ epost: lina.roen@rindal.kommune.no eller helse- og omsorgsleder  Grete Ranes Heggem, tlf. 92650771/epost: grete.ranes.heggem@rindal.kommune.no.

Det skal ikke sendes inn attester og vitnemål sammen med søknaden. Disse blir etterspurt ved evt. intervju og tilsetting.

Søk elektronisk på https://www.rindal.kommune.no/selvbetjening/

Merk søknaden med saksnummer  17/409

Søknadsfrist: 07.05.17

Publisert av Tove Schei. Sist endret 20.04.2017 10:15
Fant du det du lette etter?