NATO-øvelsen Trident Juncture 2018

logo - Klikk for stort bilde I oktober og november vil Norge være vertsnasjon for NATO-øvelsen Trident Juncture, den største øvelsen som noengang er gjennomført i Norge. Totalt skal ca. 35.000 soldater, 130 fly og 60 fartøy skal delta i øvelsen, som i størst grad berører Møre og Romsdal, Trøndelag, Oppland og Hedmark.

Vi vil legge merke til aktiviteter før, under og etter øvelsen. I form av lange køer på vegene, støy fra helikopter og jagerfly og tilsvarende stor aktivitet på sjøen. 

Øvelsen planlegges og ledes fra NATO-hovedkvarteret i Napoli, mens Norge som vertsnasjon har som oppgave å legge forholdene til rette.

Mer informasjon om øvelsen

Slaget om Rindal

6. - 8. november

Slaget om Rindal står i begynnelsen av november. En stor konsentrasjon av allierte styrker deltar – NATO Amphib Unit med 500-600 mann, deler av US Marine Corps samt en landstyrke bestående av 700-800 mann, stridsvogner, helikopter og hjulkjøretøy skal delta i det avsluttende slaget.

INFORMASJONSMØTE tirsdag 2. oktober kl. 17:00-18:00

BannerFB - Klikk for stort bilde

Vi oppfordrer spesielt grunneiere i Tørsetmarka til å komme på møtet!
PS! Grunneiere med husdyrhold har en mulighet til å komme på møte kl. 14:30 samme dag.

 

kart - Klikk for stort bilde

 

Kommunen sitt ansvar er å informere innbyggerne. Vi vil derfor holde denne siden oppdatert, samtidig som vi også bruker Rindal kommune sin Facebookside og Trollheimsporten som viktige informasjonskanaler.

 

Oppdatert informasjon:

Ekstra politi i Møre og Romsdal under Nato-øvelsen

Praktisk informasjon om NATO-øvelsen til befolkningen

 

Kontaktinformasjon

Ola Heggem
Ordfører (SP)
E-post
Mobil 908 47 032
Tove M. Schei
IKT-ansvarlig
E-post
Mobil 911 37 710
Bjarne Lund
Jordbrukssjef
E-post
Mobil 911 65 549