Metallinnsamling

Rindal kommune i samarbeid med Bondeorganisasjonene i Rindal, Rindal Næringsforum og Retura arrangerer metallinnsamling i uke 42, 15-19. oktober. Det vil bli satt ut 6 containere rundt om i kommunen.

Innsamlingen er først og fremst rettet mot gårdbrukere, men bedrifter og private kan også levere. Det er gratis å levere metall. Se merking på containerne for mer informasjon.

Oppsamlingsplasser, kontaktpersoner:

1. Lomunda grendahus. Jan Atle Møkkelgård.
  2. Lomundsjø, gamle skolen. Jan Sturla Jensvold.
  3. Rindalsskogen, starten på Furuhaugmarkvegen. Torgrim Furuhaug.
  4. Bolme, Torshall. Marvin Røen.
  5. Romundstadbygda, Kirkholt. Lars Kirkholt.
  6. Rindal sentrum, T-komponent bygget. Lars Jakob Løset.

Maskiner må være tømt for olje og drivstoff. Store kjøretøy skal ikke oppi containerne. Dersom noen har store gjenstander eller store mengder med metall kan de ta kontakt med Retura og det kan hentes etter avtale.

Bakgrunnen for innsamlingen er «Plan for opprydding av avfall, forurensning og ulovlig brenning 2018-2022» som ble vedtatt av driftsstyret i Rindal kommune 28.08.18. Les mer her.