Matombringing uka's middagsmeny - Uke 46-47

                      Meny mandag 13.11- søndag 19.11 Uke 46

Ukedag Middag Dessert
Mandag

Fiskeboller i hvitsaus, gulrot og potet

Epledessert med vaniljekrem
Tirsdag Fiskegrateng med råkost  Sviskesuppe
Onsdag Lapskaus Hjemmelaget fromage
Torsdag

Stekt laks med rømme og agurksalat

Havregrynsaftsuppe
Fredag Sildball Møssmørsuppe
Lørdag Byggmelsgrøt pinne
Søndag Biff stroganoff Is med jordbærsaus

 

                     Meny mandag 20.11-søndag 26.11 Uke 47

Ukedag Middag Dessert
Mandag

Pannekaker med bacon og potet

Tomatsuppe
Tirsdag Røkt torsk med gulrotstuing Rababragrøt
Onsdag Gårdspølse med rotmos Yoghurt
Torsdag

Plukkfisk 

Fruktsalat
Fredag Kjøttboller i løksaus Sjokoladepudding med vaniljeaus
Lørdag Risengryngrøt pinne
Søndag Kjøtt i mørke Riskrem med rødsaus

 

Matombring - endring av tidspunkt

Fra 20.11.2017 blir middagsombringinga  flyttet til 15:00

Pris middag inkl. dessert/suppe  (Gjeldende priser for 2017):

  • Vanlig porsjon kr. 85,-
  • Liten porsjon kr. 44,-

 

Les mer om hvordan du kan bestille matombringing her

 

   

Kontaktinformasjon

Jahn Gunnar Fosseide
Kjøkkensjef
E-post
Mobil 905 45 288

Postadresse

Besøksadresse:

Sjukeheimsvegen 6

 

Postadresse:

Rindalsvegen 17