Matombringing uka's middagsmeny - Uke 20,21 og 22


Meny mandag 14.05 -søndag 20.05 Uke 20

Ukedag Middag Dessert
Mandag Fiskeboller i hvitsaus Epledessert med vaniljekrem
Tirsdag Fiskegrateng med råkost sviskesuppe
Onsdag Lapskaus Hjemmelaget fromage
Torsdag Perrasuppe Pin Up
Fredag Stekt laks med rømme og agurksalat Fruktsalat
Lørdag Byggmelsgrøt Pinne
Søndag Biff stroganoff Is med jordbærsaus

 

Meny mandag 21.05 -søndag 27.05 Uke 21

Ukedag Middag Dessert
Mandag Elgkarbonader Kald Nypesuppe med krem
Tirsdag Fiskball med flesk, kålrot og potet Fruktcocktail med krem
Onsdag Kjøttsuppe Fløyelspudding med rødsaus
Torsdag Blodpølse med bacon, kålrot og potet Tilslørte bondepiker
Fredag Lettsaltet torsk med purreløkssmør og potetmos melksuppe
Lørdag Smørgrøt Pinne
Søndag Gratinert laks Sviskegrøt

 

Meny mandag 28.05 -søndag 03.06 Uke 22

Ukedag Middag Dessert
Mandag Pannekaker med bacon og potet Tomatsuppe
Tirsdag Kjøttkaker med ertestuing, brunsaus og potet Rabarbragrøt
Onsdag Røkt torsk med gulrotstuing og potet Melkesuppe
Torsdag Gårdspølse med rotmos Yoghurt
Fredag Plukkfisk Fruktsalat
Lørdag Risengrynsgrøt Pinne
Søndag Kjøtt i mørke Riskrem med rødsaus

Matombring - endring av tidspunkt

Fra 20.11.2017 blir middagsombringinga  flyttet til 15:00

Pris middag inkl. dessert/suppe  (Gjeldende priser for 2018):

  • Vanlig porsjon kr. 85,-
  • Liten porsjon kr. 47,-

Les mer om hvordan du kan bestille matombringing her

 

   

Kontaktinformasjon

Jahn Gunnar Fosseide
Kjøkkensjef
E-post
Mobil 905 45 288

Postadresse

Besøksadresse:

Sjukeheimsvegen 6

 

Postadresse:

Sjukeheimsvegen 6