Matombringing uka's middagsmeny - Uke 1-2

Meny mandag 08.01 -søndag 14.01 Uke 2

Ukedag Middag Dessert
Mandag

Pannekaker med bacon og potet

Tomatsuppe
Tirsdag Røkt torsk med gulrotstuing og potet Rabarbragrøt
Onsdag Gårdspølse med rotmos og potet Yoghurt
Torsdag

Plukkfisk

Fruktsalat
Fredag Kjøttboller i løksaus Sjokoladepudding med vaniljesaus
Lørdag Risengryngrøt Spekemat
Søndag Kjøtt i mørke  Riskrem med rødsaus

 

Meny mandag 15.01 -søndag 21.01 Uke 4

Ukedag Middag Dessert
Mandag

Lettsaltet uer med eggsmør, gulrot og potetmos

Melkesuppe
Tirsdag Kjøttkaker med ertestuing Aprikoskompott
Onsdag Lapskaus Yoghurt
Torsdag

Perrasuppe

Riskrem med rødsaus
Fredag Stekt seibiff med løk, gulrot og potet Rødgrøt med fløtemelk
Lørdag Smørgrøt Pinne
Søndag Svinekoteletter med surkål med saus og potet Hjemmelaget mandelpudding

 

Meny mandag 22.01 -søndag 28.01 Uke 5

Ukedag Middag Dessert
Mandag

Fiskeboller i hvitsaus, gulrot og potet

Yoghurt
Tirsdag Morrstappe med grønnsaker Hjemmelaget fromage
Onsdag Fiskegrateng med råkost Sviskesuppe
Torsdag

Stekt laks med rømme og agurksalat

Havregrynsaftsuppe
Fredag Benløse fugler med brokkoliblanding Semulepudding med rødsaus
Lørdag Byggmelsgrøt Pinne
Søndag Biff stroganoff Is med jordbærsaus

Matombring - endring av tidspunkt

Fra 20.11.2017 blir middagsombringinga  flyttet til 15:00

Pris middag inkl. dessert/suppe  (Gjeldende priser for 2018):

  • Vanlig porsjon kr. 85,-
  • Liten porsjon kr. 47,-

 

Les mer om hvordan du kan bestille matombringing her

 

   

Kontaktinformasjon

Jahn Gunnar Fosseide
Kjøkkensjef
E-post
Mobil 905 45 288

Postadresse

Besøksadresse:

Sjukeheimsvegen 6

 

Postadresse:

Rindalsvegen 17