Ledige helgestillinger for helsefagarbeider

Vi har ledig flere stillinger på helg for helsefagarbeidere ved Rindal helsetun, fra 1.9.18.

Helsetunet er organisert med en langtidsavdeling, en avdeling for demente, og en korttidsavdeling som har felles ledelse med hjemmetjenesten. Vi søker etter fleksible og motiverte medarbeidere, som kan arbeide hver tredje helg. Noen av stillingene er langhelger der fredag også inngår. Studenter som ønsker å skaffe seg arbeidspraksis i studietiden kan søke og vil bli vurdert.

Arbeidsoppgaver:

• Helsefaglige oppgaver i avdeling

Kvalifikasjoner:

• Fagbrev som helsefagarbeider

Personlige egenskaper:

• Viser gode samarbeidsevner og er fleksibel
  • Har godt humør og evne til å fremme et godt arbeidsmiljø

Søkere med annen bakgrunn kan også søke.

Søkere må kunne kommunisere godt på norsk og ha god skriftlig fremstillingsevne på norsk

Oppgi referanse.

Politiattest må fremlegges for stillinger i helse - og omsorgstjenesten

Tilsetting på de vilkår som til enhver tid framgår av lover, reglement og tariffavtaler.

Lønn henhold til Hovedtariffavtalens bestemmelser.

Det skal ikke sendes inn attester og vitnemål sammen med søknaden. Disse blir etterspurt ved evt. intervju og tilsetting.

Søk elektronisk på https://www.rindal.kommune.no/elektroniske-skjema/

Merk søknaden med saksnummer  18/591