Besøk fra Sør-Trøndelag idrettskrets

Mandag 6.november kom styret for Sør-Trøndelag idrettskrets til Rindal for å avholde ett av sine siste styremøter før sammenslåing med Nord-Trøndelag krets.

De besøkte Rindal skimuseum hvor de fikk orientering om skimuseet fra Kari-Elin, og varaordfører Magnar Dalsegg, kulturleder Morten Møller fra Rindal kommune og Lars Olav Lund fra Rindal idrettsråd orienterte om status i idrettslivet og forholdet mellom kommune og idretten i Rindal.

Det ble spesielt informert om de store anleggsprosjektene siste åra med Rindalshallen, leirduebanen i Romundstadbygda og nytt skistadion ved Igltjønna. En befaring i Rindalshallen ble det også tid til før møtet fortsatte i Rindalshuset.

Vi er glad for at idrettskretsstyret tok turen til Rindal, og ønsker de lykke til videre etter «fusjonen» med Nord-Trøndelag!