Interkommunal barneverntjeneste

Barneverntjenesten
Mål:

• Rindal kommune skal bl.a.gjennom barneverntjenesten sikre at barn og unge, også de som trenger spesiell hjelp og omsorg, får trygge oppvekst-, helse- og utviklingsvilkår.
  • Barneverntjenesten skal fungere som en hjelpetjeneste som kan tilrettelegge individuelt tilpassende tiltak for barn og familier slik at disse kan fungere godt i samfunnet.
  • Barneverntjenesten skal arbeide for å utvikle tett tverrfaglig samarbeid med andre instanser for å komme inn og drive aktiv forebygging og skape friskfaktorer.
  • Barneverntjenesten vil arbeide for å utvikle og styrke det interkommunale samarbeidet innenfor tjenesten.

Rindal deltar i et interkommunalt samarbeid innen barnevern med Surnadal og Halsa. Se hjemmesiden til Surnadal for mer informasjon.

ALLE telefonhenvendelser går via kontoret i Surnadal.

Postadresse:
Surnadal kommune
IK barnevern
Bårdshaugvegen 1Logo - Klikk for stort bilde
6650 Surnadal

Alle barn og unge skal ha et telefonnummer de kan ringe når de er i krise.

Alarmtelefonen 116 111 er gratis.

Alle telefoner blir besvart av voksne som har lang erfaring i å hjelpe barn og unge, også voksne som er bekymra for barn og unge - eller har mistanke om at de blir utsatt for vold og overgrep, kan ringe Alarmtelefonen. Åpent hele døgnet.

Har du spørsmål angående fosterhjem, bruk denne lenken: www.fosterhjem.no/molde

Det er etablert ei oppreisningsordning for tidlegere barnevernsbarn som har vært utsatt for omsorgssvikt eller overgrep i institusjon som barnehjem, skolehjem, spesialskole eller lignende, etter å ha blitt plassert der av en kommune som er med i oppreisningsordninga i tida før 01.01.1993. Se mer på mrfylke.no

Barneverntjenesten i Rindal
Interkommunal barneverntjeneste71 65 59 00
Barnevernvakta02800
Sist endret 18.11.2016 14:58
Fant du det du lette etter?